Bursaspor Teknik Direktörü Ersel Uzgur, teknik direktörlük için adının geçtiğinin hatırlatılması üzerine, "Bu konuyla ilgili benim bir şey söylemem yersiz. Bu konuyla ilgili en son söz söyleyecek olan kişi yine benim, bekleyip göreceğiz. Ben her zaman hazırım" dedi.
Bursaspor’un kendi sahasından UTAŞ Uşakspor karşısında aldığı galibiyetin ardından açıklama yapan Ersel Uzgur, oyuncularının maçtan önce istediklerini yaptıklarını belirtti. Uzgur, “Bugün futbolcu arkadaşlarım maçtan önce konuştuklarımızı sahada yaptı. Kazanmayı istediler ve kazandılar. İkinci yarı tempomuz biraz düştü ancak bunu normal olarak karşılıyoruz. Çünkü çoğu arkadaşımızın maç temposu yoktu. Ben kendi adıma bu maçta istediklerimi oyuncularımdan aldım” dedi.

"HER ZAMAN HAZIRIM"
Uzgur, biz gazetecinin, “Bursaspor teknik direktörü koltuğunda sizin adınız da geçiyor. Bu göreve hazır mısınız?” sorusuna, “Bu konuyla ilgili benim bir şey söylemem yersiz. Benim görevim Galatasaray maçına en iyi şekilde hazırlanıp iyi bir skor almak. Ancak bu konuyla ilgili en son söz söyleyecek olan kişi yine benim, bekleyip göreceğiz. Bursaspor için en hayırlısı olacağına eminim. Ben her zaman hazırım. Ama Bursaspor’un verdiği görev benim için şerefli bir görevdir. Ne görev veriliyorsa ben onu yaparım. Ama bu konuyla ilgili ne söylersem yanlış anlaşılabilir" cevabını verdi.
Uzgur, bir sonraki hafta ligde deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçıyla ilişkin, “Bizim, İstanbul takımlarıyla oynadığımız tüm maçlarda kafa kafaya bir mücadele izliyoruz. Bu maçtan da takımın iyi bir skorla döneceğimizi inanıyorum” dedi.

AYDOSLU: "FUTBOLUN DOĞRULARINI YAPMAYA ÇALIŞTIK"
Bölgesel Amatör Lig’de yer alan bir takım olarak, Süper Lig takımlarıyla karşılaşmanın kendileri açısından çok önemli olduğunu vurgulayan UTAŞ Uşakspor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, gruplara kalmayı çok istediklerini ancak başarılı olamadıklarını belirtti.
Aydoslu, maçın ilk yarısında basit goller yediklerini anlatarak, “İkinci devre daha iyi oynadık, futbolun doğrularını yapmaya çalıştık. Pozisyonlar ürettik. Kupaya renk kattığımızı düşünüyorum. Bursaspor’a başarılar dilerim” diye konuştu.
(İHA)