Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Beşiktaş, son 3 sezondur bu sahada galibiyet alamadı.

Süper Lig’in 2. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Silah-beyazlılar bu sonuçla Kasımpaşa deplasmanında son 3 sezonda galibiyet alamamış oldu. 2015-2016 sezonunda Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup olan Şenol Güneş’in öğrencileri, geçtiğimiz sezon da lacivert-beyazlı rakibine yine aynı skorla kaybetmişti. Beşiktaş, bu sezon da Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalarak 3. sezonda da puan kaybetmiş oldu.

BABEL, ESKİ TAKIMINI BOŞ GEÇMEDİ

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, eski takımı Kasımpaşa’yı yine boş geçmedi. Babel, karşılaşmanın 7. dakikasında siyah-beyazlıların golünü atan isim oldu.

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Ryan Babel, Kasımpaşa karşısında fileleri havalandırmayı başardı. 2013-2015 yılları arasında lacivert-beyazlı takımın formasını giyen, sonrasında önce Al-Ain’e, ardından da Deportivo’ya transfer olup Beşiktaş’ın yolunu tutan Babel, eski takımına karşı oynadığı 2. maçta da gol atmayı başardı. Geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Beşiktaş’ın sahasında Kasımpaşa’yı 4-1 yendiği karşılaşmada Quaresma’nın asistiyle takımının son golüne imzasını atan Babel, bu maçta da 7. dakikada Cenk Tosun’un ikramını geri çevirmedi ve fileleri havalandırdı.

(Bozhan Memiş /İHA)