Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, 2016-2017 sezonuna şampiyon unvanı ile başlayıp, bunu devam ettirmek istediklerini söyledi.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerinde yapılan 2016-2017 Spor Toto Süper Lig fikstür çekinin ardından Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında kendi evinde Galatasaray’ı konuk edeceklerini belirterek, iyi bir mücadele olmasını ve olaysız bir mücadele olmasını temenni ettiklerini söyledi.

"Unvanımız korumak istiyoruz"
Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, hem Galatasaray’ın hem de Fenerbahçe’nin ebedi dostları olduğunu belirterek, "Hep bir aradayız. Ligin de böyle devam etmesi gerekiyor. Birisi olmasa zaten bu ligin de havası olmaz, zevki de olmaz. Diğer kulüplere de başarılar diliyorum. Herkes bu ligde başarılı olmak istiyor. Bize düşen iyi hazırlanmak bu seneki unvanımızı kullanmak. Lige şampiyon olarak başlayacağız ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Başarılar diliyorum" diye konuştu.

"Bizim işimiz spor, siyaset değil"
Türkiye’nin birkaç gündür sıkıntılı bir süreçten geçtiğini vurgulayan Atalay, "2-3 günlük süreç Türkiye’nin uzun yıllar karşılaşmadığı süreçti. Atlattık gibi gözüküyor. O yüzden geçmiş olsun. Bizim işimiz spor, siyaset değil. Biz kitlelere hitap ediyoruz. Bundan sonra gönlümüz şunu arzu eder. Ülkemiz huzurlu olsun, birlik beraberlik içinde olsun, dışarıdan demokrasiye müdahaleler olmasın. Hep bunları temenni ederiz" şeklinde konuştu.
(İHA)