ZONGULDAK (AA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde iş adamı Serkan Yazıcıoğlu'nun desteğiyle yapılan, Ayça Yazıcıoğlu Güzelyaka İlkokulu'nun açılışına katıldı.    

Beşiktaş kongre üyesi olan Serkan Yazıcıoğlu'nun, Güzelyaka Köyü'nde yaptırdığı 4 derslikli okulun açılışında konuşan Orman, görev süresi boyunca Anadolu'nun birçok yerinde okul yapmaya ve yapımına destek vereceklerini söyledi. 

Beşiktaş camiası olarak bu tür etkinlikleri desteklediklerini aktaran Orman, şunları kaydetti:

"Bizim arzumuz daha çok Beşiktaşlı çocuk yetişsin. Birçok yerde okul yaptık, Allah Anadolu'nun her yerinde okul yaptırmayı nasip etsin. Açılışını yaptığımız bu hayırlı iş, ülkemize mutlu ve hayırlı insanlar yetiştirsin. Bu ülke bizim ülkemiz. Hepimiz bu toprakların insanıyız. Hepimiz bir konumlara geliyoruz ama bu ülke bizim ülkemiz. Beşiktaş Kulübü olarak böyle şeyleri destekliyoruz. Elazığ'da, Iğdır'da okul yaptık. Bugün de buradayız. Allah bizim görev süremizde Anadolu'nun birçok yerinde okul yapmayı nasip etsin bize."

İş adamı Serkan Yazıcıoğlu da yıllardır eşiyle beraber hayır işleri için çalıştıklarını belirterek, "Bu yıl buraya okul yaptırmak nasip oldu. Kendim burada yoktum ancak okulun yapımının her aşamasında gönderilen fotoğraflar sayesinde haberim oldu. Emeği geçen tüm Çaycumalılara teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Milliği Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, Fikret Orman ve iş adamı Yazıcıoğlu'na katkılardan dolayı plaket takdim etti. Okulun açılışını gerçekleştiren Orman, çocuklara Beşiktaş forması hediye etti.