Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor taraftarı, içerisinde 3 yaşında bir kız çocuğu ve Beşiktaş formalı vatandaşın bulunduğu otomobili taşlayarak camlarını kırdı.
Bugün saat 19:00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırlayacak Adanaspor taraftarı karşılaşma öncesinde stadın çevresinde adeta futbol terörü estirdi. Beşiktaş formalı taraftarları kovalayıp küfürlü tezahüratlar yapan Adanasporlular, stadın yakınlarına arabasını park etmek isteyen bir Beşiktaşlının otomobilini hedef aldı.
İçerisinde 3 yaşında bir kız çocuğunun bulunduğu 27 FT 331 plakalı otomobili, Beşiktaş formalı bir yolcu bulunduğu gerekçesiyle taşlayan Adanasporlular, aracın camlarına zarar verdi.
Otomobilin içerisinde bulunan kız çocuğunun korkudan gözyaşlarına boğulduğu görüldü.
Olay yerinden kaçan Beşiktaşlı sürücü, stadyumdaki polis noktasına gelerek holigan taraftarlara ateş püskürdü. İstanbul’dan geldiğini belirten sürücü, stadın çevresindeki Adanasporlular nedeniyle can ve mal güvenlikleri bulunmadığını öne sürerek otomobilini stadın otoparkına park etmek için polisten yardım istedi.
(İHA)