Galatasaraylı futbolcusu Bilal Kısa, Inter maçında sahaya çıktığı ilk 10 dakikada çok heyecanlandığını söyledi.
Galatasaray bu akşam kendi evinde İtalya temsilcisi Inter ile oynadığı hazırlık maçını 1-0 kazandı. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaraylı futbolcu Bilal Kısa, maç sırasında yaşadığı sıkıntının çok önemli olmadığı belirterek, “Ayağım ile ilgili önemli bir sıkıntı yok şu anda. İnşallah birkaç güne kadar toparlanır. Zaten birkaç günlük ara var. Bu ara dönemde toparlanacağını düşünüyorum. İlk maçımdı. Maçın başında çok heyecanlandım. 5-10 dakika ayağıma top geldiği zaman heyecanlandım. Ayağım titredi. İlk defa bu zemine çıkıyorum. Büyük taraftarın önüne çıkıyorum. Bu gerçekten heyecan vericiydi. Daha sonraları özgüven geldi. Güzel de bir oyun geçti kendi açımdan. Güzel bir galibiyet aldık. Kupa maçı öncesinde büyük bir moral oldu. İnşallah ligde oynayacağımız Bursaspor maçını da kazanırız. Geçen seneki gibi güzel başarıların ardından bu sene de başarıları devam ettiririz” diye konuştu.

“BUGÜN DE HOCAMIZ BANA ŞANS VERDİ”
"Melo’nun gidecek olması ve Hamit’in sakatlanması bu mevkide üzerinde bir baskı oluşturuyor mu?" Sorusuna ise tecrübeli futbolcu, “Baskı oluşturmuyor. Hocamız ona göre kadro kuruyor. Hamit kampın son gününde şanssız bir sakatlık yaşadı. Bir ay gibi bir süre aramızda olamayacak. Ona göre bir kadro derinliği vardı. Bugün de hocamız bana şans verdi. Yarın başkası oynayacaktır. Sahaya çıktığımız zaman elimizden gelenin en iyisini göstermeye çalışacağız” şeklinde cevap verdi.

“SAHAYA ÇIKTIĞIM İLK 5-10 DAKİKA HEYECANLIYDIM”
Takıma faydalı olmak istediğini belirten Kısa, “Akhisar’dan da beni tanıdığı için o rahatlığı sahada göstermemi istedi. Maç öncesinde antrenmanlarda bana güven veriyor. Hocam devamlı olarak motive ediyor. Tabii ki de büyük bir takıma geldiğimin farkındayım. Bazı oyuncular stres yaşıyor ve yaşıyoruz. Ben de sahaya çıktığım ilk 5-10 dakika heyecanlıydım. Sonradan onu attım üzerimden. Hocam devamlı destek oluyor bana. İnşallah faydalı olurum takıma” dedi.
(İHA)