TRABZON (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 15 puanla 16. sırada tamamlayan Birlik Nakliyat Düzyurtspor, ikinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, yaptığı açıklamada, ilk kez mücadele ettikleri ligin ilk yarısında çok kayıplar yaşadıklarını, özellikle gol yollarında sıkıntı çektiklerini belirtti.

Üçüncü ligden gelen genç oyuncularına güvenerek yola çıktıklarını ancak bu oyunculardan bekledikleri performansı alamadıkları için transfere yöneldiklerini ifade eden Ortakudaş, "Güvendiğimiz genç oyuncular ikinci ligin yükünü kaldıramadı. Biraz daha zamana ihtiyaçları var ama tecrübe eksiklikleri bizi geriye götürdü" dedi.

Ortakudaş, ligin ikinci yarısında çıkışa geçerek bulundukları bölgeden uzaklaşmak istediklerini dile getirerek, bunun için kadrolarını güçlendirmeleri gerektiğin vurguladı.

"Ligin yükünü taşıyabilecek, direkt kadroya girebilecek oyuncuları kadromuza katacağız" diyen Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Savunma, orta saha, kenar ve forvet mevkileri olmak üzere 5 transfer hedefliyoruz. Bu takviyeleri yapacağız. Bazı futbolcularla görüşme halindeyiz. Bu oyuncuları ikinci yarı hazırlık kampımıza yetiştirmeye çalışıyoruz."