Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali KahramanlıTrabzonspor'u yenerek taraftarını sevindirmek istediklerini belirtti. 

KahramanlıSpor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasının açılış maçında, sahalarında Trabzonspor ile yapacakları maçın çalışmalarını izledi. 

Macit Özcan Spor Kompleksinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kahramanlı,Trabzon maçının zorlu bir mücadele içinde geçeceğini belirtti.

Ligde 3 büyük takımın ardındanTrabzonspor'la karşılaşacaklarını hatırlatan Kahramanlı, "Amacımız, taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan puan ya da puanlar almak" diye konuştu. Sahalarındaki Fenerbahçe ve Beşiktaşmaçlarının ardından deplasmanda Galatasaray ile karşılaştıklarını ifade eden Kahramanlı, "Son maçımızda 28 yıl aradan sonra İstanbul'da tarihi bir maça çıktık. Bu bizim için önemli bir mücadeleydi. Türk Telekom Arena'da iyi mücadele ederek, hakikaten güzel bir Oyun sergiledik. Sarı-kırmızılılar karşısında net pozisyonlarımız ve penaltımız vardı, ancak değerlendiremedik. Buna rağmen İstanbul'dan puanla dönmek bizim için önemliydi. Bunu da başardık. Buralara tesadüfi değil, oynayarak ve kazanarak geldik. Herkes bilsin ki, Mersin İdmanyurdu'nun güçlü bir kadrosu var ve iyi bir takım. Bunu Trabzonspormaçında bir kez daha göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu. 

Mersin İdman Yurdu'nun bulunduğu konumunun tesadüfi olmadığını vurgulayan Kahramanlı şunları kaydetti: "Takımımız oynayarak ve kazanarak bu duruma geldi. Herkes Mersin İdman Yurdu'nun güçlü bir takım, iyi bir takım olduğunu bilmeli. İnşallah bu hafta da Trabzonspor karşısında iyi mücadele edip taraftarlarımızı sevindireceğiz." 

Öte yandan Trabzonspor maçının bilet fiyatlarının ise; maraton tribünü 30 TL, batı A-B tribünü 75 TL, Vıp A-C tribünü 100 TL ve Vıp B tribünü de 200 TL olduğu bildirildi.