Vali Kızılcık, bir spor kenti haline dönüşen ilimizde birçok organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, ‘’Türkiye’nin önde gelen spor kentlerinden olan Trabzon’umuzda All Star 2012 organizasyonu gerçekleştirdik. Olimpiyatlar neticesinde ilimize kazandırdığımız tesisler sayesinde önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye Yıldızlar Ferdi Boks Şampiyonası’nı ilimizde gerçekleştirmesinde katkıları bulunan Federasyon Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 68 vilayetimizden sporcularımız ve hakemlerimiz ilimize geldiler. Bu etkinlik sayesinde misafirperverliği ile ünlü ilimizin sıcaklığını göreceksiniz ve önemli arkadaşlıklar edineceksiniz. Ringe çıkacak olan bütün boksörlerimize başarılar diliyorum’’ dedi.
Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın da, geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri organizasyonlarda başarılı olduklarını vurgulayarak, ‘’Bunların devamı gelecektir. İleriki zamanlarda Trabzon’da Dünya Boks Şampiyonası görmekten dolayı mutluluk duyarız. Bu şampiyonaya katılan sporcularımıza başarılar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.
Trabzon’da olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gözgeç ise, ‘’Bunlardan birincisi Trabzonspor, ikincisi hamsi balığıdır. Üçüncüsü ise boks sporudur. Trabzon, Türk boksunun lokomotif şehridir. Bu şampiyonayı Trabzon’a vermekle ne kadar güzel bir iş yaptığımızı şimdi daha iyi anlıyorum. Ayrıca Nisan ayında Olimpiyat Eleme Maçları da Trabzon’da yapılacak. Önümüzdeki hedeflerimizden birisi de Trabzon’da bir Dünya Şampiyonası organize etmek. Burada bulunduğumuz süre zarfı boyunca görmüş olduğumuz ilgi ve yakınlığı hiçbir zaman unutmayacağız.’’ şeklinde konuştu.
Bir hafta boyunca devam edecek olan şampiyona sonunda, dereceye giren ve teknik heyetin raporu doğrultusunda gelecek vadeden boksörler, Milli Takım aday kadrosuna girmeye hak kazanacak.