Sadri Şener'e;

Ts başkanı olarak Trabzonspor'un haklarını savunamadıgı,bu seneden geçti seneye hazırlanmalıyız dediği,Şenol Güneş'le geçinemediği,federasyona baskı yapamadıgı,şampiyonluk kupasını alamadıgı, UEFA'ya fırça atamadıgı vs. bu ve buna benzer şeylerden dolayı kızan, kötü söz söyleyen, istifa et et diyen sürüyle Trabzonsporlu var.

NİYE ? Niye kardeşim? söyleyin bakalım. Söyleyinde ben de ögreneyim.

Siz Sadri Şener'i "Baltalı İlah", "He men", Herkül falan mı zannediyorsunuz.

Sadri Şener size dönüp deseki ey Trabzonspor camiası, nerde bu kulübün eski başkanları, nerde bu yöneticilikten zıplayıp bakan olan büyükler, nerde bu kulübün siyasileri, nerde bu kulübün tv lere reklam veren zenginleri, nerde bu kulüp için ölürüz diyenler.

Mecliste BDPli Hasip Kaplanın şişeyi yere vurduğu gibi elini masaya vuramayan siyasileri, beni yanlız bıraktınız. Bu koskoca camıayı tek başıma Türkiye'ye karşı korumamı benden nasıl beklersiniz. Bana dışarda da vurdular, içerde de vuruyorsunuz derse ne diyeceksiniz.

Şikeyle suçlanan,şike tapelerin de yaptıgı açık seçik gözüken kulübün divan üyeleri, eski futbolcuları, tv yorumcuları, eski başkanları, eski kaptanları, siyasıler, Koç'un oğlu, kuyumcuların başı, inşaatcıların başı, Hürriyet Gazetesi başta olamak üzere bütün basın, dürüstlüğüyle övünen Uğur Dündar, Acun Ilıcalı, Rıdvan Dilmen, Ertuğrul Özkök kulübleri için var gücüyle savunma yaparken siz Trabzonsporlular benden bunlara karşı tek başıma savaş vermemi nasıl beklersiniz?

Siz bana tek başına Koç'la kavga et, Altınsay'la kavga et, Nihat'la kavga et, federasyonla kavga et, Hürriyet Gazetesi'yle kavga etmi diyorsunuz?

Nasıl edeyim.

Hürriyet'le kavga edeceğim arkamdan hançerlenmeye çalışılıyorum. Maaş verdiğimiz eski başkanlardan Özkan Sümer grev kırıcı gibi onlarda yazmaya başlayacagı dedikodusu çıkıyor.

Federasyonla kavga ediyorum eski idarecimiz Erdal Atalay sözümüzü dinlemeyip yönetime giriyor.

Beni tek başına bırakın ondan sonra da haklarımızı savunamıyorsunuz deyin. Allaha revamı derse ne diyeceksiniz.
Şunu da söyleyeyim bir şer... lafına bakıp ta benim aleyhime dönen de kendisidir.

Ama sizin namınıza empati yaptım.

Okuyun ve biraz düşünün ondan sonra karar verin.

Sevgilerimle...