Trabzonspor-Fırtına'da büyük düşüş

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de fırtınalar estiren Trabzonspor bu sezon beklenen performansından uzak bir görüntü sergiliyor. Bir yandan Süper Lig, diğer yandan da Avrupa’daki mücadelesini sürdüren Fırtına’daki düşüş gözle görülür bir şekilde devam ediyor. Bordo-Mavililer oynadığı son dört maçta iki beraberlik iki mağlubiyet alırken, bu karşılaşmalardan ancak iki puan çıkarabildi. Bununla birlikte Karadeniz temsilcisinin yüzü derbilerde de bir türlü gülmedi. Beşiktaş ile sahasında karşılaşan Fırtına o karşılaşmayı, Quaresma’nın penaltıdan attığı golle 1-0 yenik bitirmişti. Dün de Galatasaray karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamayan Bordo-Mavililer Zokora’nın atılmasıyla 10 kişi kalınca sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Bir karşılaşması eksik

Gençlerbirliği ile oynayacağı bir maçı eksik olan Fırtına bu sonuçla ligde zirve yarışının da hayli uzağında kaldı. 21 puanı bulunan Bordo-Mavililer’in Galatasaray ile arasındaki fark da 10’a yükseldi. 

Volkan Şen 18’de yok!

Bordo-Mavili takıma sezon başında transfer edilmesine rağmen beklenen çıkışı henüz yapamayan Volkan Şen, Galatasaray maçında 18 kişilik kadroya giremedi. Alınan mağlubiyet nedeniyle genç futbolcunun çok üzgün olduğu, bir an önce ilk 11’e girmek için elendine geleni yapacağını söylediği kaydedildi. Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü  Şenol Güneş, Volkan’ın Şen’in yokluğunda yedek kulübesinde yine iki kaleciye yer ayırdı.

Celustka  ikinci yarı

Sakatlığı nedeniyle Bordo-Mavili formadan bir süre uzak kalan Celustka tamamen düzelmesine rağmen dünkü maça yedek kulübesinde başladı. Teknik direktör Şenol Güneş tarafından maçın 18 kişilik kadrosuna alınan Celustka ancak maçın ikinci yarısında forma şansı bulabildi. Zokora’nın atılmasıyla 10 kişi kalan Bordo-Mavili ekipte Celustka 72. dakikada Halil Altıntop’un yerine oyuna dahil oldu. Ancak Çek yıldız, oyunda kaldığı kısa süre zarfında vasat bir performans sergiledi.