Şike iddianamesinin ek klasörlerinde Mahmut Özgener'in 25 Mayıs tarihinde İzmir'de oturan Hamdi isimli bir kişiyle yaptığı telefon görüşmelerinde, TrabzonsporKulübü Başkanı Sadri Şener'le ilgili çarpıcı açıklamaları dikkat çekiyor. Özgener'in sözleri şöyle:

"H .. ya benim aklımın almadığı bir şey var; bu şeyde bizim bilmediğimiz bir şey mi var? Bu Trabzon'un niye bu kadar
…ben maçların ikisini de seyrettim. Haydi Trabzonmaçında zaten bir şey yoktu ama Fenerbahçe maçında da bir şey yoktu ki ya.
M.Ö
: Yav Hamdi abi, bunlar terbiyesiz adam. Bak 3 hafta önce Sadri Şenergeldi bana. Her pazartesi gelir o bana. 'Sadri abi, Trabzonşampiyon olursa ben kupayı vermeye geldiğimde bir sürü küfür yiyeceğim' dedim.
H.: 
Hı hım
M.Ö
: Sonra 'yemezsin' dedi. Şimdi sana iki tane soru soracağım dedim. Bir, 'ligin ikinci yarısı başladığından beri Fenerbahçe'nin hakem hatasıyla kazandığı maç var mı?' dedim, 'yok' dedi. Peki dedim. 'Trabzon'un hakem hatası ile kaybettiği maç var mı?' dedim, 'yok' dedi. 'Abi o zaman ben ne yaptım? Sen buraya her geldiğinde para istedin sana avans verdim, şunu istedin yaptık, bunu istedin yaptık. Ben niye hak ettim bunları?' dedim. 'Anasını satayım dedim Fenerbahçe'nin dedim, ben başkan olduğumdan beri bir tane kupası yok dedim. İlk defa işte bu sene şampiyon oldu' dedim.
H
: Doğru
M.Ö
:Ben ne yaptım abi? dedim