Ligin 20. haftasında evinde Torku Konyaspor’u ağırlayan Galatasaray’da, Çin’in Beijng Gouan takımına transfer olan Burak Yılmaz kadroda yer almazken, yeni transfer Martin Linnes ise ligde ilk maçına çıkacak.
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde Toku Konyaspor’u ağırlıyor. Ezeli rakibi Fenerbahçe’nin Antalyaspor deplasmanında puan kaybetmesinin ardından, Torku Konyaspor maçında mutlak 3 puan hedefleyen sarı-kırmızılılarda, Çin’in Beijing Gouan takımı ile transferi konusunda anlaşılan Burak Yılmaz kadroda yer almadı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, maç öncesi yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, Burak Yılmaz’ın takımdan ayrıldığını açıkladı. Denizli, "Onunla uzun uzun konuştum. Gitmesiyle ilgili çok kararlıydı. Kadrodan ayrılan her oyuncu beni üzer. Burak çok önemli bir hücum silahımızdı" diye konuştu.

LINNES İLK 11’DE
Öte yandan, ara transfer döneminde Norveç’in Molde takımından transfer edilen 24 yaşında Martin Linnes, Ziraat Türkiye Kupası’nda Akhisar Belediyespor, Kastamonuspor 1966 ve Gaziantepspor maçlarında ilk 11 oynamıştı. Teknik Direktör Mustafa Denizli, genç oyuncuya Süper Lig’de ilk kez Torku Konyaspor maçıyla ilk 11’de şans verdi.
Galatasaray’ın Torku Konyaspor karşısında ilk 11’i şu şekilde:
“Muslera, Linnes, Chedjou, Koray, Olcan, Donk, Selçuk, Yasin, Sneijder, Sinan, Umut.”
(İHA)