Bursaspor’un yıldız futbolcusu Volkan Şen akşam saatlerinde yapılan antrenmana katılmadı. Volkan Şen’in kadro dışı bırakılması gündemde.
Almanya’da yapılan sezon başı kampının ardından 2 gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip, bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman tempolu koşularla devam etti. Son bölümde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı.

VOLKAN ŞEN KRİZİ
Almanya’da yapılan kamp çalışmalarında mutsuz olduğu dikkat çeken yıldız oyuncu Volkan Şen, Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenmana katılmadı. Tecrübeli oyuncunun antrenman öncesi tesislerden ayrıldığı öğrenilirken, kadro dışı bırakılması da gündeme geldi. Yeşil-beyazlı yönetimin yarın Katar ekiplerinden Lekhwiya SC ile Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak hazırlık maçı öncesi bir araya geleceği ve Volkan Şen ile ilgili kararın verileceği öğrenildi.
Yıldız oyuncunun kendisine verilen sözlerin tutulmaması ve kaptanlığının elinden alınması konusunun gündeme gelmesi sebebiyle antrenmana katılmadığı öne sürüldü.
(İHA)