Bursaspor, 4 Ağustos 2015 Salı günü Katar ekiplerinden Lekhwiya SC takımı ile karşılaşacak. Bursa Atatürk Stadı’nın kapalı ve maraton tribünleri seyirci girişine açılacak ve taraftarlar mücadeleyi ücretsiz izleyebilecek.
Öte yandan Bursaspor ile dün sözleşme imzalayan Perulu Luis Advincula bugün Özlüce Tesisleri’nde ilk antrenmanına çıktı.
Advincula, sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yardımcı antrenör Ersel Uzgur nezaretinde yaklaşık 1 saat süren bir antrenman yaptı. Perulu futbolcu ısınma hareketlerinin ardından tempolu koşularla antrenmanı tamamladı. Advincula akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile günü tamamlayacak.
Cuma günü Almanya kampından dönen yeşil-beyazlı takım ise yarın akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yapacağı antrenman ile 8 Ağustos Cumartesi günü Ankara’da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa maçının hazırlıklarına başlayacak.

LEKHWIYA İLE HAZIRLIK MAÇI
Yeşil-beyazlı takım 4 Ağustos 2015 Salı günü Katar ekiplerinden Lekhwiya SC ile Bursa Atatürk Stadyumu’nda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmada Bursa Atatürk Stadyumu’nun kapalı ve maraton tribünleri seyirci girişine açılacak ve taraftarlar mücadeleyi ücretsiz izleyebilecek.
(İHA)