Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı golcü oyuncu Eren Derdiyok, "Büyük takımlarda oynayıp, büyük başarılara ulaşmak istiyorum. Onun için bu adımı uygun görüyorum" dedi.
Galatasaray ile anlaşmaya varan Kasımpaşa’nın golcü oyuncusu Eren Derdiyok, Kasımpaşa’nın Avusturya’daki kampından ayrılarak İstanbul’a geldi. Atatürk Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, büyük bir camiaya gelmenin her oyuncunun hayali olduğunu vurgulayarak, "Benim de hedeflerim var. Ben de büyük takımlarda oynayıp, büyük başarılara ulaşmak istiyorum. Onun için bu adımı uygun görüyorum. Futbolcu olarak hedefin olmazsa yanlış yerdesin. Benim hedeflerim var. Geçen sene Kasımpaşa ile başarılı bir sezon geçirdim. Daha iyi olabilirdik, hakkımız yenildi. Benim hedefim yukarılara çıkmak. Galatasaray gibi bir takıma gelebilmek de en büyük hedeflerimden biri. İnşallah her şeyin hayırlısı olur" diye konuştu.

"Elimden geldiği kadar takıma katkı sağlamak istiyorum"
Yıldız oyuncu, ligde kendini ispatladığını dile getirerek, "Büyük bir kulüpte daha iyi futbolcularla oynadığında daha da başarılı olabilirsin. Bunu hedefliyorum. Elimden geldiği kadar takıma katkı sağlamak istiyorum" açıklamasında bulundu.
Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı Eren Derdiyok’un yarın sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
(İHA)