Beşiktaş'a kendi sahasında mağlup olarak hayal kırıklığı yaşayan Trabzonspor, Sivasspor'u deplasmanda mağlup ederek Lille maçı öncesi moral depolamak istiyor.

Spor Toto Süper Ligi'nde yarın akşam Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Ligde geçtiğimiz hafta sahasındaBeşiktaş'a mağlup olarak önemli bir yara alan Trabzonspor, bu maçı kazanarak gelecek hafta içerisinde oynanacak olan Lille maçı öncesi moral depolamayı amaçlıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Lille maçını düşünerek ideal 11'inde önemli değişikliklere gitmeyi planladığı belirtildi.

Bordo - mavili takımın tecrübeli futbolcularından Didier Zokora da, Beşiktaş maçının geride kaldığını ifade ederek, "Biz büyük bir takımız. Bir mağlubiyete takılıp kalmayız. Bu nedenle önce Sivas, ardından da Lille maçlarını kazanıp camiamıza çok büyük bir mutluluk yaşatmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahip olduğumuzu düşünüyorum. Antrenmanlarda takım arkadaşlarımın hırsı ve çalışkanlığını görünce, çok büyük işlere imza atacağımıza olan inancım daha da artıyor" dedi.




HENRIQUE GOL İSTİYOR

Bordo -mavili takımın Brezilyalı golcüsü Paulo Henrique ise artık golle tanışmak istiyor. Sakatlık döneminin ardından form tutmaya başlayan Henrique, kendisine verilecek şansı en iyi şekilde değerlendirmek istediğini ifade ederek, "Takımın mevcut hücum oyuncuları oldukça yetenekli. Onlar iyi olduğunda formayı kapmak için benim çok daha iyi olmam lazım. Şu anda kendimi oldukça iyi hissediyorum ve takıma önemli katkılar yapacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

SİVASSPOR İLE 13. RANDEVU

Trabzonspor ile Sivassporyarın oynayacakları karşılaşmayla birlikte lig tarihinde 13. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar yapılan 12 maçta Trabzonspor ve Sivasspor5'er kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bordo - mavililer söz konusu maçlarda attıkları 17 gole karşılık, kalesinde 13 gol gördü.