Trabzonspor Antalya kampına davam ederken Başkan Sadri Şener, kampa katıldı. Şener, Antalya'ya geldi ve takımının kamp yaptığı otele yerleşti. Akşam idmanından sonra Şener ile Güneş'in saat 21:00 de baş başa bir görüşme yapması bekleniyor.
Sadri Şener, kampa katılmadan önce Antalya Havaalanından kampa giderken 61saat.com’un telefonla sorduğu soruları cevaplandırdı.
Şener, hem kamp çalışmalarını göreceğim hem yeni transferimiz Olcan'ın kulaklarını çekeceğim diyerek espri yaptığı açıklamasında "Ligin ikinci yarısına çok iyi başlamak istiyoruz" dedi.

JAJA'DA SORUN NE
Şener Jaja transferinde en önemli sorunun aradaki menajerler olduğunu belirtirken, kulüple bir problem yok dedi. Başkan Şener, TFF'nin  26 Ocak'taki seçimsiz genel kurulu ile ilgili olarak da "Yönetim kurulu ile bir toplantı yapıp izleyeceğimiz yöntemi belirleyeceğiz. Önemli olan bizim ne dediğimiz değil bizim dediğimizin genel kuruldan çıkmasıdır" şeklinde konuştu..

CENK TOSUN İÇİN NABIZ YOKLADI
Antalya’ya gelen Şener takımın kamp yaptığı otelde Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl ile bir süre görüştü.
Kırmızı - Siyahlı takımla yapılan sıkı pazarlık sonrası Olcan Adın’ı kadrosuna katan Trabzonspor’da bugün takımın kamp yaptığı otele gelerek Gaziantepspor başkanı  İbrahim Kızıl ile görüşen Şener’in Cenk  Tosun için de nabız yokladığı iddia edildi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede Olcan transferinin prüzleri konuşulurken Şener’in, “Verirseniz Cenk’i de alırız”  dediği  öğrenildi. Yapılan görüşmenin ardından sürpriz bir şekilde  Cenk Tosun transferinin de gerçekleşme ihtimali söz konusu.