spanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'in gol makinesi Radamel Falcao'nun adı transfer gündeminden düşmüyor. Rus ekiplerinin çılgın rakamlar önermesine rağmen Madrid'de kalan Kolombiyalı futbolcu için Chelsea'nin 45 milyon poundluk (56 milyon euro) teklif yapacağı öne sürüldü.

The Sun'ın haberine göre; UEFA Süper Kupası'nda Falcao'yu izleyen Rus milyarder Roman Abramovich, oyuncuya yeşil ışık yaktı. İspanyol futbolcu Fernando Torres'ten beklediği verimi bir türlü alamayan Maviler'in 'Falcao' kozunu yavaş yavaş oynamaya başladığı da ifade edildi.

Chelsea'den bir ismin, "Falcao için zemin hazırlanıyor" sözlerine yer verilirken, açıklamayı kimin yaptığı yazılmadı.

Maviler ile anlaşmanın sağlandığı iddiaları Atletico Madrid Başkanı Gil Marin tarafından yalanlanırken bu haberlerin spekülasyon olduğu belirtilmişti. Ekonomik sıkıntıları bulunan Atletico Madrid'in yaklaşık 80 milyon euroluk bir rakama Radamel Falcao'nun transferine onay vereceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Real Madrid ve Manchester City'nin de gündeminde bulunan başarılı futbolcunun Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimali şimdiden Dünya basınının manşetlerini süslüyor.

Avrupa'da 3 yılda 115 gol birden atan 26 yaşındaki yıldız, 2 sezon önce Porto'dan 32 milyon pound karşılığında kadroya katılmıştı.