Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Fenerbahçe karşılaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, alınan bir puanın çok önemli olduğunu söyledi. Arslan ayrıca, ’Aziz Yıldırım’ın açıklamaları maça etki etti mi?’ sorusuna ise, “Sesi yüksek çıkan hafta sonu kollanacaksa hakemlerin ve bizim işimiz kolay değil” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Akhisar Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Fenerbahçe’nin bizim maç planlamasında maça iştahlı başlayacağını düşündük. İlk direnci kırmayı başardık ama yediğimiz kötü bir gol var. Ofsayt olabilir, olmayabilir çok önemli değil. İlk yarı itibariyle hakem de maçın kontrolünü kaybetti. İkinci golü yediğimiz de direncimiz bitti. İkinci yarı devre arasında, oyuncularımıza ‘Fenerbahçe’ye karşı kaybedebiliriz bize kimse bir şey söylemez ama bunu buradan değiştirirsek çok büyük iş yaparız’ dedik. Orta sahada kenarlardan gelmeyi istedik. Planımız yerini buldu. Son 10 dakika Fenerbahçe kazanmak için elinden geleni ortaya koydu. Alınan bir puandan çok ikinci yarıdaki oyun mutlu etti. Alınan bir puan çok önemli” dedi.

“BU KAOSA NEDEN GİRDİĞİMİZİ MÜZAKERE ETMEMİZ LAZIM”
Galatasaray’ın Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmanın ardından bir yazarın gazetesinde ‘Kaos ligi’ şeklinde bir ifade kullandığını gördüğünü dile getiren Arslan, “Gazeteci olarak tebrik ediyorum, teknik direktör olarak ise bu kaosa neden girdiğimizi müzakere etmemiz lazım. Türk futbolunda her taraftar güzel futbol istiyor. Fenerbahçe’ye sonsuz başarılar” diye konuştu.

“SESİ YÜKSEK ÇIKAN KOLLANACAKSA, BİZİM İŞİMİZ KOLAY DEĞİL”
’Aziz Yıldırım’ın açıklamaları maça etki etti mi?’ şeklindeki soruyu yanıtlayan Arslan, “Maçın skorunda etki etmemiştir. Saha içi oynanan şeyler onların takdiri. Ben çok dışarıdan biri olarak buna yorum yaparsam vicdanen rahatsız hissederim. Her doğru her yerde söylenemez. Türkiye’de Allah hakemlere ve saha içindekilere yardım etsin, çok zor. Hep beraber bu işleri halletmemiz lazım. Sesi yüksek çıkan hafta sonu kollanacaksa hakemlerin ve bizim işimiz kolay değil” dedi.
(İHA)