Boğuşlu, “Başarının sırrı Onur ve Tolga'dır. Biz teknik adamlar bu yolda yürümek arzusunu taşıyanlara rehberlik yaparız. Çalışmak isteyenleri çalıştırırız, dinlemek isteyenlere tecrübe ve deneyimlerimizi, hayat felsefemizi aktarırız. Bütün çalışma hayatım boyunca da böyle yaptım. Onur ve Tolga bu olanağı en iyi şekilde kullanabildiler.Onların bu kararlı ve arzulu hallerini tesis etmek konusunda katkı verdim ancak, sonrası ise tamamen onların çalışmalarımızdaki kendilerini geliştirebilmek çaba ve gayretleriyledir.Şüphesiz, Şenol hocamın beni, görev vererek, bu anlayışımda desteklemesi ve her konuda bizlere güven vermesi de gözden kaçırılmamalıdır. Teknik konulardaki sırlarımız ise sır olarak kalsınlar. “ 

TOLGA MÜKEMMEL İNSANDIR
“Tolga, önce kaleci değil; önce Tolga, sonra kaleci bilmem anlatabiliyor muyum? Bunu görebilmek gerekir. Yani kaleci diye birisi yok. Tolga var ve kalecilik yapıyor. Çok kaliteli, ne yapmak istediğini bilen, bunun için varını yoğunu ortaya koyarak çalışan bir Tolga var. Ben ona rehberlik yapıyorum. Yani tek tip bir kalecilik yok. Tek tip bir çalışma yok. Yaratıcı ve kararlı olmak gerekir. Bu biraz terzilik gibi bir şey;  konfeksiyon da yapabilirsiniz ama benim stilim her oyuncuya kendisine uygun çalışma yaptırmaktır. Tabii ki temel bir programım vardır ama asıl çalışmalar detaylardır. Onur Recep Kıvrak, Bora Sevim ve Zeki Ayvaz için de bu söylediklerim geçerlidir. Biz bir takımız. Çalışmalar dışında tek tek ya da hep beraber sohbetler ederiz. Dostluğumuzu ve muhabbetimizi arttırırız. Bu sohbetlerden çok zevk ve feyzalırız. Bu da başarıyı tetikleyen unsurdur.”

ONUR HER ZAMAN HAZIRDIR
“Onur hep formdadır, hep hazırdır. Oynama arzusu ise her gün daha da artıyor. Onur'un sağlam karakteri ve kararlılığı her türlü zorluğu aşmasını sağlıyor. Onur'a çok ihtiyacımız olacak. Ve onu da kalemizde çokça göreceğiz. Teknik hususları ise çalışarak aşıyoruz. Artık kadroya da girebiliyor, oynayacak kıvama geldi.  Trabzonspor büyük bir kulüp ve Türkiye'nin en seçkin futbol takımıdır. Her mevkide olduğu gibi kalecilik mevkisinde de rekabet olması çok doğaldır. Kaliteli oyuncular için rekabet ortamı, kalitelerini daha da arttırmalarını sağlamak açısından olumlu bir ortamdır. Böyle bir ortamdan dolayı Tolga da Onur da çok memnunlar. Bu ortam her ikisinin de gelişmelerini hızlandırıp, kendilerini aşmalarını sağlayacaktır. Önümüzdeki günlerde gerek Tolga gerek ise Onur aşama kaydedeceklerdir. Biz hep geleceğe bakıyor ve omuz omuza çalışıyoruz.”


ŞENOL HOCA BİR DERYADIR
Şenol Hocamla her konuda konuşuruz. Beraber çalışıyoruz ve bizim hocamız, teknik direktörümüz. Ama bunlar bir tarafa ben; ayrıca, çok kişinin tanımadığı (maalesef tanıyamadığı) bir dev insanla, adam gibi bir adam ile konuşuyorum. Onun hayat görüşü ve felsefesi ile onun hali ile hemhal oluyorum. Sonra bakıyorum ki, özellikle çalışmalar hakkında konuşmamış olsak bile fikir dünyamda yeni açılımlar olmuş. Neticede futbol bir oyun, ama hayat çok ciddidir. Hayatın niye olduğunu anlayamayanlar Şenol Güneş gibi büyük insanların neler yapmakta olduklarını anlayamazlar. Bir gün onları kaybedince de genellikle bu anlayışsızlar, bu eşsiz insanların heykellerini diker, onlara methiyeler düzerler. Şenol hocamı anlıyor ve onunla aynı ilkeleri paylaşıyor olmaktan onur duyuyorum. Trabzonspor'un kazanması gereken ruhu da hocamda görüyorum.”