ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor, Ankara Demirspor'dan Fatih Kanat ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. 

Kulüp genel kaptanı Hamit Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezon sonunda doğrudan 2. Lig'e yükselmek istediklerini, bu nedenle ligin ikinci yarısında daha güçlü bir kadro ile mücadele etmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Teknik heyetin raporu doğrultusunda 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Ankara Demirspor'dan Fatih Kanat ile görüştüklerini ifade eden Işık, karşılıklı anlaşma sağladıkları forvet oyuncusuyla 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. 

Geçen sezon Batman Petrolspor forması giyen Fatih'i daha önce de transfer etmek istediklerini ancak yüksek bonservis ücreti nedeniyle kadroya katamadıklarını dile getiren Işık, tecrübeli futbolcunun takıma büyük katkı yapacağına inandıklarını kaydetti.

Fatih'in Antalya kampına katılarak takımla çalışmalara başladığını belirten Işık, transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Futbola Mezitlispor'da başlayan ve daha sonra Osmanlıspor ve Gaziantepspor'un alt yapısında forma giyen 24 yaşındaki Fatih Kanat, iki yıl önce Batman Petrolspor'da profesyonel olmuş, sezonun ilk yarısında da Ankara Demirspor'a transfer edilmişti.