ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Çorum Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda yarın sahasında yapacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde Nazmi Avluca Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, dar alanda oyun ve taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

Kırmızı-siyahlılar, antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Bozkurt, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Trabzonspor'u hem takım hem de şehir olarak en iyi şekilde konuk edeceklerini söyledi.

Türkiye'nin dört büyük kulübünden birini Çorum'da ağırlamaktan memnun olduklarını dile getiren Bozkurt, şunları kaydetti:

"Trabzonspor'un gücü veya büyüklüğü ile ilgili konuşmaya gerek yok. Rakibimiz, Türkiye'nin dört büyük takımından biri. Onları Çorum'da ağırlamaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Hem takım hem de şehir olarak onları en iyi şekilde konuk edeceğiz. Bizi sahadaki futbol ilgilendiriyor. Oyunu çirkinleştirmeden, izleyenlere iyi bir Çorum Belediyespor seyrettirmek istiyoruz. Güzel futbol oynamak istiyoruz. Netice odaklı bir oyun oynamak istemiyoruz ama sahada da yapacaklarımız var. Bunları futbolcularla konuştuk. İyi bir maç olsun istiyoruz."

Maçta taraftar desteğine de ihtiyaç duyduklarına dikkati çeken Bozkurt, Çorum halkını maça davet etti.