Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Bursaspor’u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, oyunun ikinci yarısından memnun olduklarını ve daha ileriye gideceklerini söyledi.
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında sahasında ağırladığı Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, “Tehlikeli bir maç olduğunu düşünüyorum. Agresif bir takıma karşı oynadık. Muslera da skoru korumakta çok iyi işler başardı. İkinci yarı beni memnun etti. Daha ileriye gideceğimizi biliyorum. Orta sahada oynayabilen bir takım sürmeye çalıştık. Herkese şans veriyoruz. Oyun kurmaya çalışan bir takımız. Her maç farklı oluyor. Bir maç, bir maç ilerleyeceğiz” dedi.
Bir gazetecinin "Galatasaray deplasmanda Bursaspor’u 7 yıl aradan sonra yenmeyi başardı. Fenerbahçe’yi de uzun süredir deplasmanda yenemiyorsunuz. Bu sezon bu şanssızlığı kıracak mısınız?" sorusuna ise Prandelli, “Psikolojik olarak 7 yıl ağırdı. Takım da baskıyı hissetti. Bir gol attıktan sonra sakin kafayla oynamaya başladık” diye konuştu.

“3 TANE TRANSFER İSTEDİK”
Transfer görüşmeleriyle ilgili de bilgi veren tecrübeli teknik adam, “İsim vermiyorum. Biz başkandan 3 tane futbolcu bekliyoruz” diye konuştu.
Almeida’nın transfer listesinde yer alıp, almadığı ile ilgili soruya ise Prandelli, “Çok dengesiz olaylar olduğu için isim veremiyoruz” şeklinde konuştu.
(İHA)