Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, geçen sezon Çaykur Rizespor’da forma giyen Deniz Kadah’ı 2 yıllığına renklerine bağladı.
Antalyaspor, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar geçen sezon Çaykur Rizespor’da forma giyen 30 yaşındaki Deniz Kadah ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Kadah’ı sportif açıdan ve insanlık olarak takdir ettiğini, aralarında çok iyi elektrik oluştuğunu belirtti.

Süper Lig fikstürü
Süper Lig’de fikstür çekimini de değerlendiren Başkan Öztürk, ilk maçı sahalarında oynayacakları için avantajlı bir fikstür çekimi olduğunu ifade etti. Antalyaspor’un ikinci maçında Alanyaspor ile karşılaşacağına değinen Öztürk, Alanyaspor’un ise sahasındaki ilk maçını Antalyaspor ile oynamasının çok keyifli olacağını belirtti.
Kadah’ın Antalyaspor’a katkısı olacağına inandığını vurgulayan Öztürk, futbolcunun Almanya’da oynadığı dönemde ve Çaykur Rizespor formasıyla performansını beğendiklerini dile getirdi.
Deniz Kadah ise Antalya’da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Başkan Öztürk’ün kendisini arayarak projelerini anlattığından bahseden Kadah, "Yeni sezonda daha iyi başarılar elde etmek istiyorum. Belki de Avrupa’da oynarız" diye konuştu.
İmza törenine Asbaşkan Nurettin Ünal, Şefik Öz ile yönetici Salih Peker de katıldı.
(İHA)