Galatasaray, yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetimindeki ilk sınavına Kasımpaşa karşısında çıkıyor. Saat 20.15’de başlayacak müsabaka öncesi kadrolar da belli oldu.
Spor Toto Süper Lig’de 13. hafta heyecanı sürüyor. Ligde üst üste aldığı puan kayıplarının ardından Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran ve deneyimli çalıştırıcı Mustafa Denizli’yi göreve getiren sarı-kırmızılı ekip, tecrübeli teknik adam ile ilk sınavına Kasımpaşa deplasmanında çıkıyor.

23. RANDEVU
İki ekip, bugün oynanacak karşılaşma ile Süper Lig’deki 23. randevusuna çıkacak. Daha önce oynanan 22 lig maçında sarı-kırmızılı ekip, 14 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Kasımpaşa ise 3 kez 3 puan sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın bu maçlarda attığı 42 gole lacivertli-beyazlı ekip 18 golle karşılık verdi.

MUSTAFA DENİZLİ İLK SINAVINA ÇIKIYOR
Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen tecrübeli çalıştırıcı Mustafa Denizli, yeni takımının başında ilk maçına çıkıyor. Galatasaray, Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde çıkacağı ilk müsabakadan 3 puan ile ayrılarak hem kötü gidişatına son vermek hem de Denizli ile iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

DENİZLİ’NİN İLK 11’İ
Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk resmi maçında sahaya, ‘Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan, Selçuk, Emre Çolak, Yasin, Sneijder, Podolski ve Burak Yılmaz’ 11’ini sürdü. Sarı-kırmızılıların yedeklerinde ise Cenk, Bilal, Umut, Jose Rodriguez, Sinan Gümüş, Olcan ve Tarık Çamdal yer alıyor.
Ev sahibi ekip Kasımpaşa ise sahaya, ‘Ramazan, Erhan Kartal, Titi, Omeruo, Vigneau, Donk, Castro, Tunay, Hakan, Adem ve Eren’ 11’i ile çıkacak. Yedekler arasında ise, “Eray Birniçan, Abdullah Durak, Vasıl Bozhikov, Oscar Scarione, Aydın Yılma, Del Valle ve Sanharib Büyüksal” yer alacak.

TARIK ÇAMDAL 4. KEZ İLK 18’DE
Bu sezon resmi maçlarda henüz forma şansı bulamayan Galatasaray’ın genç oyuncusu Tarık Çamdal, bu sezon 4. kez ilk 18’de yer aldı. Ligde daha önce Medicana Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Eskişehirspor karşılaşmalarında kadroya girmeyi başaran Çamdal, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan forma şansı bulamamıştı. Ligde oynanan son iki karşılaşmada da kadroya alınmayan 24 yaşındaki oyuncu, yeni teknik direktör Mustafa Denizli tarafından Kasımpaşa müsabakasının kadrosuna dahil edildi.

KASIMPAŞA LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI
Ev sahibi ekip Kasımpaşa, ligin geride kalan haftalarında 5 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet ve toplam 19 puanla haftaya 6. sırada başladı. Rakip fileleri 15 kez havalandıran İstanbul temsilcisi, kalesinde gördüğü 9 golle bu alanda ligin en başarılı takımı oldu. Ligdeki son 4 maçında 1 galibiyet alan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, 5 karşılaşmada kalesini gole kapadı. Kasımpaşa’da Eren Derdiyok ve Oscar Scarione’nin bu sezon ligde 4’er golü bulunuyor.

GALATASARAY’DA 3 EKSİK
Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Lionel Carole’ün yanı sıra, Atletico Madrid maçında sakatlanan Jason Denayer, kadroda yer almadı. Önceki günkü antrenmanda hafif bir sakatlık geçiren Hakan Balta ile Podolski ise ilk 11’de yer alıyor.

DÜDÜK HALİS ÖZKAHYA’DA
Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda saat 20.15’de başlayacak olan müsabakayı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy olacak.
(İHA)