Kadınlar Türkiye Kupası yarı final maçında Fenerbahçe Universal ileGalatasaray karşı karşıya geldi. Taraftarların sahaya yabancı madde atması ve küfürlü tezahürat nedeniyle mücadeleye 50 dakika ara verildi. Yaşanan olayların ardından her iki takımın da taraftarlarının salondan çıkartıldı!

Karşılaşmanın ilk setinde skor 6-6 iken sahaya üst üste atılan 2 ses bombası ve yabancı maddeler nedeniyle her iki takımın sporcuları ve hakemler soyunma odasına girme kararı aldı. Yaşanan olayların ardından güvenlik güçleri tribünlere yönelerek önce Fenerbahçe taraftarlarını ardından da Galatasaray taraftalarını salondan çıkardı.

F.BAHÇE UNİVERSAL'İN PROTESTOSU

Fenerbahçe Universal, Türkiye Voleybol Federasyon'nu maçın olimpiyat elemelerinden sadece birkaç gün sonra oynattığı gerekçesiyle protesto etmek için maça genç ve yıldız takım karmasıyla çıktı.

G.SARAY RAHAT RAHAT FİNALDE

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Teledünya Türkiye Kupası Yarı Final maçında, Burhan Felek Spor Salonu'nda Fenerbahçe Universal ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Teledünya Türkiye Kupası'nda finale kalan Galatasaray 13 Mayıs Pazar günü, saat 18.00'da, Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak final maçında  Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşacak.

Hakemler: Serdar Nisancioglu, Ramazan Cevik
Fenerbahçe Universal: Ezgi, Tanyel, Nil, Cansu, Yaren, Gamze, Erce(L), Melis, Lara, Cagla, Petek, Derya
Galatasaray: Gamze, Miletic, Nilay, Seray, Deniz, Asli, Derya(L), Calderon, Funda(L)
Setler: 17-25, 9-25, 15-25
Süre: 105 dakika. (69-16-20)