Galatasaray’ın ezeli rakibi Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ilk golünü kaydeden Yasin Öztekin, bu sezon adeta küllerinden doğdu.
Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında TT Arena’da Beşiktaş ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Mücadelenin açılış golünü kaydeden 28 yaşındaki Yasin Öztekin, ligdeki gol sayını da 4’e yükseltti.

SON 14 MAÇTA FORMA GİYDİ
İtalyan teknik adam Cesare Prandelli döneminde ilk 10 haftada yalnızca 152 dakika şans bulan Yasin, Hamzaoğlu yönetiminde ise 22 maçta 17 kez sarı-kırmızılı formayı terletti. Ligde oynanan son 14 maçta da forma giymeyi başaran 28 yaşındaki oyuncu, bu periyotta 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Bu sezon 4 kulvarda 33 resmi karşılaşmaya çıkan yıldız isim, toplamda ise 5 gol, 13 asistlik katkı sağladı.

KUPADA ASİSTLERİYLE ÖN PLANA ÇIKTI
Tecrübeli oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise yaptığı asistlerle ön plana çıktı. Kupada 9 karşılaşmada görev alan Yasin, 1 gol atarken, 9 golün de hazırlayıcısı oldu. Takımının bu sezon resmi maçlarda en çok asist yapan ismi olan Öztekin, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da en güvendiği isimler arasında yer almayı başardı.
(İHA)