Ülkemizde tüm Avrupa ülkelerinin sahip olduğundan daha fazla canlı ve bitki türüne sahiptir. Örneğin Ankara Kedisi, Türkiye’de bulunan bir hayvan türüdür ve başka ülkelerde bulunmamaktadır. Ülkemizin özellikle de iç, doğu ve güneydoğu bölgelerinde hayvancılık oldukça yaygındır. Yöre halkının büyük çoğunluğu geçimini bu yollarla sağlamaktadır. Besledikleri hayvanları kurulan pazarlarda satarak veya mezbahanelere göndererek buradan elde ettikleri gelirle geçimlerini sağlamaktadırlar. Ülkemizde yoğun şekilde yetiştirilmesine rağmen, hala eksiklik olduğu için et fiyatları oldukça yüksekten seyretmek durumunda kalmaktadır. Halkımız bu fahiş fiyatlarla satılan eti alamadığı için, sofralarından eksik kalmaktadır. Halkın bu yüksek fiyatlara isyanı üzerine ülkemiz harekete geçmiş ve   bu açığı kapatmak için canlı hayvan ithalatı yapmak durumunda kalmıştır. Bu şekilde hem et eksikliğini kapamak hemde et fiyatlarında düşüşü sağlamak istemiştir bunuda bir nebze yapmış durumdadır.

Ülkemiz adına bu işi yapan özel şirketler bulunmaktadırlar. Kalkan Genetik bu işi, Tarım ve Gıda Bakanlığı ile tüm anlaşmaları yapılmış şekilde yapamamaktadır. Firmaların, şirketlerin, lokantaların veya iş yerlerinin isteğine göre sığır, düve, Holstein türü inek ithalatını sağlamaktadır. Firmamız yılların vermiş olduğu tecrübe ve deneyimle Canlı Hayvan ithalatında, liderliği senelerdir kimselere kaptırmamıştır. Hayvanların araçlara yüklendiği yerden, ineceği yere kadar her türlü güvenliği sağlayan firmamız, profesyonel kadrosuyla sizlere hizmet vermektedir. Yıllardır sizlerin istekleri doğrultusunda canlı hayvan ithalatı gerçekleştiren Kalkan Genetik, Tarım ve Gıda Bakanlığının istediği her türlü şartı yerine getirerek, sizlere hiçbir problem yaratmamaktadır. Firmamızın, Almanya, Avusturya, Hollanda, Letonya, Macaristan gibi ülkelerden yapmış olduğu on binlerce ithal hayvan ile sizlerin hizmetindedir. Sizlere en başından beri kaliteli ve güvenli veren ve her zaman da vermeye devam edecek olan firmamızın her türlü anlaşması vardır.

Çiftliğiniz için gebe düve ithalatı yapacak firma arıyor ama bulamıyorsanız her anlaşması bulunan ve bunu sizler için en kolay yoldan yapacak olan Kalkan Genetik ile tanışın ve işlerinizin hemen nasıl hızlıca hallolduğuna şahit olun.