NBA'deki temsilcilerimizden Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks ile yeni sözleşmeimzalamaya yakın olduğu belirtildi.

NBA'deki temsilcilerimizde Ersan İlyasova, takımı Milwaukee Bucks ile anlaşmaya varmak üzere. Milwaukee Bucks'ın özleşmesi sona eren ve sezonun bitmesiyle birlikte boşa çıkan Ersan ile yola devam etmeyi istediği belirtilirken; Ersan'ın takımda kalması için oldukça cazip bir teklif yapıldığı ifade edildi.

Milli basketbolcunun menajeri Tolga Tuğsavul'un yaptığı açıklamalara göre; Bucks, Ersan İlyasova için toplam 45 milyon dolar değerinde 5 yıllık bir sözleşme teklif etti. Ersan'ın bu sözleşmeye sıcak baktığı öğrenilirken, tarafların kısa süre içerisinde nihai anlaşmaya varması bekleniyor.

2005 yılında Milwaukee Bucks tarafından 35. sırada draft edilerek NBA macerasına atılan Ersan, geride bıraktığımız sezonda 8.1 sayı 7.4 ribaund istatistiklerini yakalamayı başarmıştı. Özellikle sezonun ikinci yarısında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken milli basketbolcumuz Brooklyn Nets'in de yaz dönemindeki en önemli hedeflerinden biri olarak gösteriliyor.