Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, uzun ve zor bir yolculuğa başladıklarını belirterek, "İnandığım bir iş için buradayım" dedi.
Teknik Direktör Ersun Yanal, bordo-mavili kulüple resmi sözleşme imzalamasının ardından çalışmalarına başladı. Dün Trabzon’a gelerek Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi’nde Başkan Muharrem Usta ve yöneticilerle yeni stat çevresinde inceleme yapan Yanal, yapılması gerekenlerle ilgili olarak da ayrıca fikirlerini aktardı. Camianın ileri gelen isimleriyle de bir araya gelen tecrübeli teknik adam, yeni sezon öncesi gördüğü tablo karşısında moral depoladı.

"TRABZON’UN GÜCÜNÜ BİLİYORUM"
Trabzon’u ve Trabzonspor’un değerlerini çok iyi bildiğini belirten Yanal, "Herkesin gönlünü verdiği, herkesin katkısı olduğu bir Trabzonspor’un gerektiği yerde olacağına inanıyorum. Medyasıyla, camiasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle ve çalışanıyla bir birliktelik sağlayacağız. Bir hak edişi hak etmek için çalışmalarımıza başladık. Uzun ve zor bir yolculuk olacak. Bunun altından kalkmak içinde herkese ihtiyacımız olacak. İnandığım bir iş için buradayım. Belki de inanmasam burada olmazdım. Çünkü Trabzon’un gücüne inanıyorum. O gücü de ortaya koyduğunda herkesin arzu ettiği sonuca ulaşılacağını biliyorum" dedi.

AATİF CHAHECHOUHE SAVAŞI
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, Osmanlıspor’un Senegalli orta saha oyuncusu N’diaye ile birlikte takımda görmek istediği, Süper Lig’in tecrübeli isimlerinden Aatif Chahechouhe için Trabzonspor, İstanbul kulüpleriyle transfer savaşına girdi. Maddi anlamda zor günler geçiren Trabzonspor’da yeni Teknik Direktör Ersun Yanal’ın Chahechouhe’nun takıma kazandırılması yönünde yönetimden talepte bulundu. Oyuncunun 2017 yılına kadar Sivas ekibiyle sözleşmesi bulunması ise Karadeniz ekibini zorlarken, takas veya düşük maliyetle bu oyuncunun transferini gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
(İHA)