Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde teknik direktör Ersun Yanal’a tam yetki verdi.
Sezon başında yaptığı flaş transferlere rağmen yaşanan sakatlıklardan dolayı zirve yarışında geride kalan ve hakem hatalarından yakınan bordo-mavili kulüp, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan tam yetki alan teknik direktör Ersun Yanal, Avrupa turunun ilk etabını tamamlayarak yurda döndü. Daha önce takip ettiği oyuncularla birlikte önerilen oyuncuların son güncellemesini yapan Yanal, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yapacağı görüşme ise deneyimli teknik adamın geçirdiği ağır gribal hastalık nedeniyle dün gerçekleşemedi.

HACIOSMANOĞLU, KADRO KURMA KONUSUNDA YANAL’A GÜVENİYOR
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal’a kadro kurma konusunda güveniyor. Mevcut kadro ve gelecek sezon için yapılacak takviyelerle birlikte şampiyonluk yarışı için büyük bir umut taşıyan başkan Hacıosmanoğlu, gidecek ve gelecek oyuncularla ilgili olarak Yanal’a tam yetki verdi. Yanal’ın raporu yazdığı oyuncular konusunda başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kaynak arayışlarına başladığı belirtildi.

YANAL, KAFASINDAKİ İSKELET KADROYA TAKVİYE YAPACAK
Gelecek sezon uygulamaya koyulacak 14 yabancı kontenjanı da düşünerek hareket eden Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Bosingwa, Cardozo, Mehmet Ekici, Özer, Erkan Zengin, Deniz Yılmaz, Yusuf, Sefa ve Uğur Demirok gibi oyuncularla iskelet bir kadro ortaya çıkarmaya çalışırken, bu isimlere stoper ve sol bek ile birlikte ön libero bölgelerine takviye yaparak gelecek sezonu şampiyonluğu kovalayacak bir takım kurmayı hedeflediği belirtildi.
(İHA)