Trabzon Ak Parti'de işler karıştı. Of İlçe kongresinin iptal edilmesinin ardından bugünde Trabzon merkez İlçe kongresi iptal edilince, partide büyük bir kaos başladı. 

Merkez İlçe Başkanı Zeki Kavanoz bugün merkez ilçe yönetiminin yürütme kurulu ile yaptığı toplantıda kongrenin ertelenmesi ile ilgili "Genel Merkezimiz aşırı yoğunluk nedeniyle çalışmalarımızı değerlendirme fırsatı bulamamış, bu nedenle kongreyi ertelemiştir" dedi. 

GÜMRÜKÇÜOĞLU FAKTÖRÜ 

Fakat derin kulislerde kongrenin ertelenmesinde Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun büyük etkisi olduğu ve hatta Başkan Gümlrükçüoğlu'nun dün AK Parti Genel Merkezi'ni ziyaretinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem ile yaptığı görüşmenin neticesinde kongrenin ertelendiği ileri sürüldü.

YÜRÜTME KURULU ACİL TOPLANDI 

Bu gelişmeler üzerine dün yürütme kurulu toplantısını iptal eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, bugün yeni bir talimat ile saat 19.00'da yürütme kurulunun yeniden toplanmasını istedi. Ak parti Yürütme Kurulu üyeleri şu anda Ak Parti Trabzon İl başkanlığı binasında toplantı halinde. Başkan Günnar'ın merkez ilçe kongresinin iptal edilmesinden büyük rahatsızlık duyduğu ve toplantıda da bu konuda önemli konuşmalar yapacüağı ileri sürüldü