Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonu değerlendirerek, “Allah inşallah sıkıntı yaşatmadan, kazasız belasız sakatlık olmadan, güzel başarılarla süsleyeceğimiz bir sezon nasip eder” dedi.
Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Ertuğrul Sağlam, yeni sezonun ilk antrenmanı öncesi saha kenarında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yeni sezona başlangıç yaptıklarını hatırlatan Sağlam, “Yeni sezon hem Türk futboluna hem de Bursaspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah inşallah sıkıntı yaşatmadan, kazasız belasız sakatlık olmadan güzel başarılarla süsleyeceğimiz bir sezon nasip eder” dedi.

“TAKIMDA BAZI EKSİKLİKLER VAR”
Takımda bazı eksikliklerin olduğunu dile getiren Sağlam, “Milli oyuncularımızın sayısı bir hayli fazla. Bu bizim adımıza gurur verici ve güzel bir olay. Bu arkadaşlara pazartesi akşamına kadar izin verdim. Çünkü diğer arkadaşlarından 10 gün daha fazla çalıştı ve 10 gün sonra izne başladılar. Onlara 4 gün daha ekstra izin verdik. Tabi gönül daha fazla izin vermek isterdi. Ama bizi de bekleyen yoğun bir hazırlık dönemi ve çok sıkı bir sezon var. İki haftalık dönemde Bursa’da çalışacağız. Bayram izninden sonra da Almanya’nın Bielefeld şehrine gideceğiz. Burada yoğun çalışmalarla adaptasyonun ilk dönem geçerken daha sonra tempoyu artırıp yoğun geçecek sezona fiziksel olarak takımımızı hazırlayacağız. İkinci etap çalışmalarımızı ise hazırlık maçları ile süsleyeceğiz. Daha sonrada 8 Ağustos’ta Galatasaray’la Süper Kupa maçı oynayacağız” diye konuştu.

“TRANSFERLER DEVAM EDECEK”
Yapılacak transferler hakkında da bilgiler veren Sağlam, “Bugün de yeni bir arkadaşımız takımımıza katıldı. Çek milli takımının santrforu Tomas Necid’le mukavelemizi imzaladık. İnşallah onun içinde hayırlı olur. Güzel bir sezon geçirir ve bizim beklentilerimize de cevap verir. Transferlerimiz inşallah devam edecek. Bu sene takımımıza direkt uyum sağlayacağına inandığımız kaliteli oyuncularla takımımızı destekliyoruz. İnşallah bu kalitede hatta daha da kaliteli arkadaşlarla bu takviyeleri yapacağız” açıklamasını yaptı.

“BEKLENTİLERE CEVAP VERECEĞİZ”
Bursa’dan hiç uzaklaşmadığını anlatan Sağlam, “Bursa’ya dönmek çok güzel bir duygu. Daha öncede söyledim, biz Bursa şehrinden zaten uzaklaşmadık. Aradan geçen zamanda özellikle anlaşma imzaladıktan sonra taraftarlarımızı halkımızın gösterdiği ilgi, sevgi, saygı onlarında bizden uzaklaşmadıklarını gösterdi. Bu bizi çok sevindirdi, çok mutlu etti. Ama aynı zamanda biraz daha sorumluluğumuzu artırdı. Bizi bu kadar seven, bu kadar inanan ve bu kadar güvenen insanların tabi bir beklentileri var. Bu beklentiye cevap vereceğiz. Kesinlikle akıllarına en ufak bir şüphe olmasın onları tekrar mutlu edeceğiz” şeklinde konuştu.
(İHA)