Samuel Eto’o, Fenerbahçe’yi yenen takım arkadaşlarını tebrik ederek, "Seri galibiyetler yakalamak zorundayız. Eskişehirspor maçı bunun için fırsat. Artık Fenerbahçe maçı geride kaldı” dedi.
Spor Toto Süper Lig’in 20. Haftasında lider Fenerbahçe’yi 4-2 yenerek moral bulan Antalyaspor, 2 günlük iznin ardından deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri’nde, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastanede tedavisine devam edilen Teknik Direktör Jose Morais’in yerine yardımcı antrenör Erol Malkoç’un yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlıların neşeli olduğu gözlendi.

ETO’O’DAN ARKADAŞLARINA ÖVGÜ
Antrenman öncesi sahaya gelen takım kaptanı Samuel Eto’o takım arkadaşlarını bir araya toplayarak, “Fenerbahçe maçını unutmalıyız. Kazandığımız galibiyet nedeniyle hepinizi tebrik ediyorum. Seri galibiyetler yakalamak zorundayız. Eskişehirspor maçı bunun için fırsat. Artık Fenerbahçe maçı geride kaldı” dedi.
Ardından takım arkadaşlarıyla tek tek tokalaşan kaptan Eto’o, sağ arka kasığında çekme nedeniyle takımdan ayrı salonda çalıştı. Fenerbahçe maçında sağ arka adalesinde yırtık oluşan Mbilla da takımla antrenmana katılamadı. Bu futbolcunun Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi. Tedavisine devam edilen Eto’o’nun ise takımdaki yerini alabileceği kaydedildi.
Erol Malkoç, idaresindeki antrenmanda Fenerbahçe maçında forma giyen futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması ile antrenmanı bitirdi. Uzun süredir takımdan ayrı bulunan defans oyuncusu Can Arat da akşam antrenmanına katıldı. Antrenmanı Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ve yöneticiler de izledi. Antrenmanı izlemeye gelen yaklaşık 100 taraftar, futbolcular ve yönetime tezahüratta bulundu.
(İHA)