Trabzonspor’un transferde son aşamaya geldiği Fabian Castillo transferi bugün çözüme kavuşması bekleniyor
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Macaristan’da kamp yapan Trabzonspor, bu sabah gerçekleştirdiği çalışmayla antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde kamp yapılan otelin sahasında yapılan bordo-mavililerim antrenmanına sakatlığı bulunan Aytaç Kara katılmazken Muhammet Beşir takımdan ayrı koşu yaptı. İlk 20 dakikası basın mensuplarına açık tutulan antrenmanda futbolcular, ısınma ve dar alanda pas çalışmasının ardından daha sonra taktik çalışması gerçekleştirdi.

MTK Budapeşte ile hazırlık maçı
Trabzonspor, yeni sezon hazırlık kampı kapsamında 3. hazırlık maçını yarın Macaristan’ın ligi takımlarından MTK Budapeşte ile TSİ 19.30’da oynayacak. Bordo-mavililer daha önce oynadığı iki hazırlık maçında, Avusturya 4. Lig takımlarından SV Gerasdorf Stammersdorf’u 6-1 mağlup ederken, Györi ETO FC maçını ise 2-0 kazanmıştı.

N’Doye kampa bekleniyor
Trabzonspor’da kadro dışı olan N’doye kampa çağrıldı. Bordo-mavili ekibin geçen yıl Sunderland’e kiraladığı ve sezon bitiminde geri dönen Dame N’doye kadro dışı bırakılarak takımın kamp kafilesine dahil edilmemişti. Trabzon’da antrenmanlarını sürdüren N’Doye’nin kulüp bulamaması üzerine Karadeniz ekibi, tecrübeli futbolcuyu Macaristan’ın Györ kentindeki kampa çağırdı. N’Doye’nin bu akşam saatlerinde takımın kampına katılması bekleniyor.

Fabian Castillo düğümü bugün çözülüyor
Trabzonspor’un transferde son aşamaya geldiği Fabian Castillo transferi bugün çözüme kavuşması bekleniyor. Bordo-mavililerin sözleşme imzaladığı oyuncunun kulübü FC Dallas son anda fiyat konusunda pürüz çıkarmasının ardından Trabzonspor, bu oyuncuyu kamp kadrosuna dahil edememişti. Bugün yapılacak olan görüşmelerin ardından Karadeniz ekibi Castillo transferine noktayı koyacak. ABD’den Castillo transferi konusunda farklı haberler gelsede Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği oyuncu için yönetim, kulübün tüm imkanlarını seferber etmiş durumda bulunuyor.
(İHA)