G.Saray maçında gördüğü kırmızı kart dolayısıyla PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılan ancak Tahkim Kurulu tarafından cezası 2 maça düşürülen Zokora konusunda F.Bahçe'den Trabzonspor'a sürpriz bir destek geldi… 

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın disiplin kurulunun Zokora'ya 3 maç ceza vermesinin yanlış olduğunu belirterek “Eğer Alex'e benzer pozisyondan dolayı 1 maç ceza verildiyse Zokora'ya da 1 maç verilmeliydi” dediği iddia edildi. 

Yorumcu Rıdvan Dilmen, disiplin kurulunun Zokora'ya 3 maç ceza verdiği günün akşamı Aykut Kocaman ile yemekte olduğunu belirterek, “Zokora'nın cezasının belli olduğu akşamı Aykut hoca ile birlikteydik. Kendisi cezayı çok buldu. Bana 'Zokora'ya 1 maç verilmesi lazımdı. Keşke bir maç verilseydi. Zokora, diğer örneklerine bakarsak 2 veya 3 maç ceza alacak bir hareket yapmadı. Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum. Eğer Alex'e 1 maç verildiyse Zokora'ya da 1 maç verilmeliydi' dedi. 

Onun bile düşüncesi bu. Yani Zokora'ya 3 maç ceza verilmesi sonra bunun 2'ye inmesi yanlış. Buna yanlış diyen sadece Trabzonspor camiası değil” açıklaması yaptı.