Başkan Atilla Süslü, ''Bugün bazı haber sitelerinde Spor Bakanı Suat Kılıç'ın ağzından çıkan, 'Ankaragücü için çok şey yaptık. Kulübe 1 milyon lira aktardık' şeklindeki açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Ankaragücü'ne aktarılan böyle bir para yoktur. Bu para Ankaragücü'ne ne zaman, nerede, kimlere, ne şekilde verilmiş Sayın Bakan tarafından açıklanmasını istiyorum" diye konuştu.

"FIFA'YA PARA YATIRAMAZSAK KÜME DÜŞÜRÜLECEĞİZ"

Ankaragücü'nün çok büyük bir kaos içinde olduğunu belirten Süslü, "Eğer 26 Kasım'a kadar FIFA'ya 140 bin TL yatmazsa eksi 12 puan ceza alacağız. Bu para 16 Aralık tarihine kadar yatmazsa, bir alt lige düşürüleceğiz. Bu konuyla ilgili Pazar günü yönetim kurulunu toplayıp neler yapabiliriz bunu konuşacağız" dedi.

"BİN KİŞİ ÜYE OLSA, SORUNLARI ÇOK BÜYÜK ORANDA ÇÖZERİZ"

Ankaragücü kulübü üyeliği için bir kişinin bile başvurmadığını da vurgulayan Ankaragücü Kulübü Başkanı Atilla Süslü, şunları söyledi:

"Burada herkes lafta Ankaragücü'nü seviyor. Yıllarca Ankaragücü taraftarı 'kulübe üye olmak istiyoruz' diye ortalığı yıkıyordu. Üye alımları açıldı. Ama bir kişi bile üyelik için başvurmadı. Sadece ben 16 kişiyi üye yaptım. Antrenör Ümit Geçmen'in getirdiği 6 kişi de alacaklarına karşılık kulübe üye yapıldı. Onlardan da para alınmadı. Ankaragücü'nü sevenleri, kulübe üye olmaya davet ediyorum. Bin kişi üye olsa, sorunları çok büyük oranda çözeriz."

"TALİP VARSA HEMEN KONGRE YAPARIZ"
Ankaragücü yönetimine talip olunduğu takdirde Pazar günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında genel kurul kararı alacaklarını söyleyen Süslü, sözlerini şöyle tamamladı:

"Eğer ki Ankaragücü yönetimine talip varsa, Pazar günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında genel kurul kararı alırız. Bunu açık ve net olarak söylüyorum. Zaten benim bu yükü uzun süre taşımaya gücüm yetmez. Talip varsa hemen kongre yaparız. Eğer benim fikirlerime uygun bir yönetim oluşursa ben de Ankaragücü için orada görev alabilirim."