"Fön yok, oje yok! Olmasın başkentim hiç ziyanı yok"

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun başkent ekibine verdiği bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle maçı sadece kadınlar ve çocuklar izlerken, her iki takım taraftarları kendilerine ayrılan tribünde gönül verdikleri renkleri desteklediler.


MAÇTAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Ankaragücü'nün kadın ve çocuk taraftarları, kendilerine ayrılan maraton tribününde “fön yok, oje yok! Olmasın başkentim hiç ziyanı yok” yazılı bir pankart açtı. Trabzonsporlu kadın ve çocuk taraftarlar ise kale arkası tribünde tezahüratlarıyla takımlarına destek oldular.

Milletvekili Nazlıaka'dan destek

Geçtiğimiz hafta maaşını, yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle Ankaragücü Kulübü'ne bağışladığını açıklayan CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Trabzonspor karşılaşmasını bir grup partili kadınla birlikte tribünden takip etti.

Öte yandan karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Akif Üstündağ, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ve Başkent ekibinin teknik direktörü Fuat Çapa da takip edenler arasında yer aldı.

Şenol Güneş'ten farklı kadro

Bordo-mavililerde sarı kart cezalısı Giray ve sakatlığı bulunan Glowacki'nin yanı sıra Halil Altıntop da kadroda yer almadı. Olcan Adın ve Volkan Şen ise ilk kez aynı 11 içinde oynama şansı yakaladı.

Kale genç Bayram'a emanet

Kaleci Bora'nın hafta içinde sözleşmesini feshetmesinin ardından teknik direktör Hakan Kutlu, Trabzonspor maçında kaleyi Bayram Olgun'a emanet etti. Böylece genç file bekçisi, ilk kez takımının bir lig maçında görev almış oldu.

Oktay Akengin için saygı duruşu

Karşılaşma öncesinde geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Eski Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Oktay Akengin için saygı duruşunda bulunuldu.