Trabzonspor, Lille deplasmanına zafer için çıkarken, akıllar Giuseppe Meazza’daki İnter-CSKA Moskova kapışmasında olacak. Bordo-Mavili ekip için İtalyanlar’ın bu maçı kaybetmemesi çok önemli. Peki Serie A’da tarihinin en kötü günlerini geçiren İnter, gruptan çıkmayı da garantilemişken bu karşılaşmada varını yoğunu ortaya koyar mı? Bu kritik soruya, dün teknik direktör Ranieri’den cevap geldi bile. Avni Aker’deki maçın ardından, “Siz merak etmeyin, CSKA karşısında istediğiniz sonucu alacağız” diyen İtalyan hoca, dün de, “Takımımdan bir tepki bekliyorum. Bir yenilgiye daha tahammülümüz yok” diye konuştu.

Cesar, Maicon ve Sneijder sakat

İnter’de sakatlıkları süren kaleci Cesar, Maicon ve Sneijder bugün forma giyemeyecek. Lacivert-Siyahlılar’ınsahaya şu 11’le çıkması bekleniyor: Castellazi, Nagatomo, Ranocchia, Samuel, Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta, Obi, Stankovic, Zarate ve Milito. Bu arada bir de not; Lacivert-Siyahlılar, Avrupa kupalarında şu ana kadar kendi sahasında Rus takımlarına karşı hiç yenilmeyip, 7 galibiyet, 1 de beraberlik aldı.

CSKA'DA EKSİK YOK

İlk maçta İnter'e karşı skoru 2-0'dan 2-2'ye getirmesine karşın mücadeleyi 3-2'lik skorla yenik tamamlayan CSKA Moskova'da, eksik bulunmuyor.

Trabzonspor-CSKA'da eksik yok

Trabzon maçında kırmızı kart gören Doumbia cezasını tamamladı ve ilk 11’de şans bulacak. Teknik direktör Slutski, İnter’i ilk maçta ellerinden kaçırdıklarını hatırlatarak, “Kazanmak zorundayız. İnter çok güçlü ama Rusya’da şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Bu kez farklı olacak” diye konuştu. Rus ekibinin sahaya çıkması muhtemel 11’i ise şöyle: Gabulov, A. Berezutski, V. Berezutski, Ignashevich, Shennikov, Aldonin, Dzagoev, Mamaev, Tosic, Vagner Love ve Doumbia.