Akhisar Belediyespor Asbaşkanı Süleyman, "Hugo Rodallega kampımıza katıldıktan sonra Akhisar’da ayrılmayacağını bizlere iletti. Şuanda da bir teklif yok, bir ara Galatasaray ilgilenmişti, şuanda kampta ve Akhisar’da mutlu" dedi.
2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu fikstür çekimi için İstanbul’a giden Akhisar Belediyespor Asbaşkanı Süleyman İşçi, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. İşçi, “Yeni sezona inşallah Akhisar’da ilk etap kampımız ile başladık ve ikinci etap kampımız Topuk Yayalası’nda devam ediyor. Üçüncü etap kamp için Avusturya’ya gideceğiz. İnşallah bu sezon da ligi en iyi yerde bitirmeyi planlıyoruz, yani ligi en iyi yerde bitirmeyiz hedefliyoruz” dedi.
Muhabirin Rodallega’nın transfer dedikoduları hakkında sorularını yanıtlayan İşçi, “Hugo Rodallega kampımıza katıldıktan sonra Akhisar’da ayrılmayacağını bizlere iletti. Şuanda da bir teklif yok, bir ara Galatasaray ilgilenmişti, şuanda kampta ve Akhisar’da mutlu. İnşallah önümüzdeki sezon Rodallega’yı Akhisar forması ile izleyeceğiz. Teklif gelmesi halinde tabi ki değerlendiririz, şu anda düşünmüyoruz” dedi.
(İHA)