Şike davası dosyasına, Aziz Yıldırım ile Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat arasındaki bir telefon konuşması da girdi. 

Vatan'ın haberine göre;21 Şubat 2011 tarihli görüşmede Yıldırım, “Bizden birinin şampiyon olması lazım yoksa, Anadolu'yla başedemeyiz” diyor. Polat ise, “Ama Federasyon bunlara yol veriyor” diye karşılık veriyor.
İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin futbolda şike iddialarına yönelik iddiianameyi kabul etmesinin ardından, polisin hazırladığı fezlekeye yansıyan ilginç detaylar da ortaya çıktı. Fezlekede Aziz Yıldırım ileGalatasaray eski başkanı Adnan Polat arasında 21 Şubat 2011 tarihinde gerçekleşen telefon görüşmesinde ait tapeler de yer aldı. O konuşmadaAziz Yıldırım ile Adnan Polat büyük kulüplerden birinin şampiyon olması gerektiğini aksi takdirde sorunlar yaşanacağını söylüyorlar. 
İşte o konuşma:

'Hakem hatası olmuyor kardeşim'
AY: “Bizle ilgili bir şey olmadı ya... Ben o Sinan'a bir sulandım tamam mı, peze..nke... Aleyhimize sallıyor sonra önümüze geliyor, öpmeye çalışıyor bizi ha si.tir dedim”

AP: “İsmail Ünal'a yumruk sallamış. İsmail'le ben konuştum. İsmail'le...
Beşiktaş Belediye Başkanı”

AY: “Zaten hepsine gideri yaptık yine... Ya Fener ya 
Galatasaray ya Beşiktaş... Hadi si.tir et de bunlardan, bizden birinin şampiyon olması lazım olamazsak bunlarla... Bu Anadolu'yla başedemeyiz haberiniz olsun ... Federasyon tamam da ... Trabzon, bunların hepsinin gö*ü kalktı.”

AP: “Ama federasyon bunlara yol veriyor.”

AY: “Yarın Kayseri'nin de kalkar öbürü de kalkar hepsi kalkar”

AP: “Aziz bunlara hakem hatası olmuyor kardeşim... Bu yani üç büyüklerin dışında olmuyor... Boğuşuyorum bizim içerdeki p*ştlarla boğuşuyorum”