Galatasaray Futbol Takımı, Beşiktaş ile yarın yapacağı Turkcell Süper Kupa maçı için Konya’ya geldi.
Sarı-kırmızılı kafileyi havalimanında taraftarlar coşkuyla karşıladı. Havalimanı çıkışından sarı-kırmızılı taraftarlar Jan Olde Riekerink ve futbolculara çiçek vererek fotoğraf çektirdi. Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada çok önemli bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Beşiktaş bizim ezeli rakiplerimizden birisi. Biz kupalara alışığız. Takımın durumu çok iyi, sakatlığımız yok. Bütün futbolcularımızla geldik. Uçakta hocamızla biraz konuştuk ve kendinden emin. Yarın inşallah kupayla döneriz. Beşiktaş’a da başarılar diliyoruz" dedi.
Deplasman yasağının kaldırılmasıyla ilgili olarak ise Sezgin, "Eski bir seyirci olarak buna çok sevindim. Gerek Fenerbahçe, gerekse Beşiktaş ile oynanan maçlarda bu sıkıntıları yaşıyorduk. İnşallah güzel bir uygulama olacaktır. Birlikte maç seyretmek çok keyifli bir şey. Taraflarımız ve rakip taraftarlar bunu saygıyla karşılayarak uyumlu bir şekilde devam ederler" diye konuştu.
Galatasaray’ın 27 oyunculuk kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
"Fernando Muslera, Serdar Aziz, Hamit Altıntop, Ryan Donk, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Martin Linnes, Blerim Dzemaili, Emrah Başsan, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Salih Dursun, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever."
(İHA)