Siz değerli müşterilerimiz için Kars’ın en gözde mahallelerinde en lüks apart hizmetleri vermekteyiz. Sizde Kars’ın en gözde mahalleleri ve sokakların  da yaşamak ve vaktinizi geçirmek istiyorsanız bizden en lüks apart hizmetleri alabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimize tahsis edilen tüm binalarımız Kars merkez de olup ana caddelere yürüme mesafesindedir. Kars şehir itibari ile oldukça sakin şehirlerden bir tanesidir. Bu nedenle aparatlarımızın bulunduğu tüm lokasyonlar gayet sakin konumlardadır.  Kars kiralık apart ile her zaman rahat ve güvende olacaksınız.

Binalarımızın Özellikleri

Kars ta kiralık apart hizmetinde bunmaktayız. Sorumluluklarımızın bilincinde olmaktan ve bu işi uzun yıllardır yapmaktan dolayı mutluluk içersindeyiz. Binalarımızın sahip olduğu özellikler ise; tüm dairelerimizde doğalgaz mevcuttur. Mutfaktan yatak odasına, banyodan çocuk odasına kadar, dairelerin ve binada kullanılan tüm malzemeler alanında en iyi olan firmalardan temin edilmiştir. Binalarımızda depreme dayanıklılık belgesi gibi devlet için gerekli olan tüm belgeler mevcuttur.  Binalarımızın içersin de buluna tüm eşyalar en kaliteli markaların eşyaları olup son derece rahat ve lüks eşyalardır. Yine bununla beraber kullanılan tüm beyaz eşyalar kesinlikle A sınıfı olup doğa ve enerji dostu olan beyaz eşya markalarından meydana gelir.

Alabileceğiniz Hizmetler

Kars ta kiralık apart hizmeti içersinde bütün dairelerimiz de doğal gaz bulunmaktadır. Her dairenin su elektrik bağlantıları ayrıdır. Binalarımız dış cephe yalıtımı yapılmış binalardan oluşur. Kışın Kars soğuğundan en iyi şekilde siz müşterilerimizi korur. Müşteri güvenliği amacı ile binalarımızın tamamı kapalı devre güvenlik kameraları ile izlenir. Bununla beraber 7/ 24 görev yapan güvenlik görevlilerimiz de mevcuttur. Böylece hem gece hem gündüz dairelerin içersinde son derece güvende ola birsiniz.  İster Kars’a okumak için isterseniz de gezmek ya da  iş için gelmiş olun mutlaka her konuda hem lüks hem de güvenli binalarımızdan hizmet alın. Hizmetlerimiz içersinde günlük hizmetlerde mevcuttur.