Galatasaray Odebank’ın yeni transferlerinden milli basketbolcu Mehmet Yağmur, transfer süreci ile ilgili yaptığı açıklamada, "Galatasaray olduğu için çok da düşünmeye gerek kalmadı” dedi.

Galatasaray Odeabank’ın bu sezon kadrosuna kattığı Mehmet Yağmur, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Transfer sürecini değerlendiren tecrübeli oyun kurucu, “Galatasaray gibi büyük bir camiada olduğum için çok mutluyum. Hem kendim hem de takım için iyi olacağını düşündüğüm için burayı tercih ettim. Açıkçası Galatasaray olduğu için de çok da düşünmeye gerek kalmadı” şeklinde konuştu.

"KULÜPTE İYİ ENERJİ VAR"

Bu sezon çok mücadele edecek bir takım olacaklarını söyleyen Yağmur, “Bu sezon hiçbir sezona benzemeyecek. Taraftarın, oyuncuların, antrenörlerin, çalışanların fedakarlık yapması gereken, taşın altına elini sokması gereken bir sezon. Şu anda futbol takımımız da iyi gidiyor. Kulüpte de iyi bir enerji var. Hep beraber kenetlenip birlik olmamız lazım. Bu enerjiyi kendi avantajımıza çevirip, maksimum şekilde mücadele eden bir takım oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.

"ERMAN ABİ ÖNDERLİĞİNDE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Erman Kunter hakkındaki açıklamalarda bulunan Yağmur, "Erman Abi ile daha önceden de ilişkimiz var. Oyuncu olarak da efsane olan, Fransa’da koç olarak büyük başarıları olan biri. Onun önderliğinde çok mücadele olan bir takım olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Taraftara da seslenen Mehmet Yağmur, Taraftarlar gelsin bizi desteklesin. Normal bir sezon olmayacak. Çok mücadele eden bir bir Galatasaray takımı olacak. Onları da bizimle beraber mücadele etmeye çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

(İHA)