Gençlerbirliği maçı için Ankara’da bulunan Galatasaraylı yöneticiler ve taraftarlar, Anıtkabir’i ziyaret etti.
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray’da 2. Başkan Cengiz Özyalçın, Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu ve beraberindeki heyet Anıtkabir’i ziyaret etti. Galatasaraylı yöneticilerin ziyaretleri sırasında Galatasaraylı taraftarlar da eşlik etti. Aslanlı Yol’da yürüyen heyet, mozoleye çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Anıtkabir özel defterini imzalayan 2. Başkan Özyalçın şu ifadeleri kullandı:
“Bugün zatıalinizi ve aziz şehitlerimizi, bize ait olan bu vatana canımız pahasına sahip çıkacağımızı haykırmak için yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarımızla birlikte huzurunuzdayız. Ruhunuz şad olsun.”
Özyalçın, Anıtkabir ziyaretinde duygu dolu anlar yaşadı. Özyalçın saygı duruşu ve Anıtkabir özel defterini imzalarken gözyaşlarına engel olamadı. Anıtkabir özel defterini imzalayan Özyalçın, daha sonra Anıtkabir’de bulunan gelin-damat ve Galatasaraylı taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nazifoğlu da taraftarların fotoğraf çektirme istediğini geri çevirmedi.
(İHA)