Gaziantepspor’a Hollanda’nın Zwolle takımından transfer olan Bart Van Hiltum, yeni sezonda başarılı olabilmek için çok sıkı çalışacaklarını söyledi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor hafta sonu evinde ağırlayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gençlerbirliği mağlubiyeti sonrası cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor maçı kırmızı-siyahlı ekip için daha çok önem taşıyor.
Mücadele öncesi antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gaziantepspor’un yeni transferi Bart Van Hiltum, Gaziantep’te çok iyi bir ortam bulduğunu söylerken, yeni sezonda başarılı olabilmek için çok sıkı çalışacaklarını söyledi.

“HAZIRLIK KAMPI ÇOK İYİ GEÇTİ"
Takımla birlikte çalışmaların sürdüğünü ve takım olarak çok iyi bir kamp döneminden geçirdiklerini dile getiren Hiltum, "Lige Gençlerbirliği maçı ile start verdik. Ve hazırlık kampı çok iyi geçti. Lige iyi hazırlandık. 4 hazırlık maçı yaptık. 4’ünü de kazandık. Benim gibi hocamız da yeni. Yepyeni bir ekip var burada. Her şey yolunda gidiyor. Gençlerbirliği maçından mağlubiyetle ayrıldığımız için üzgünüz. İlk yarıya iyi başlayamadık. İkinci yarıda toparlanmaya çalıştık fakat galibiyet golünü bir türlü bulamadık. Sonucunda da mağlup olduk” dedi.

“MUTLAKA 3 PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR"
Bu hafta oynayacakları Trabzonspor maçının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyleyen Hiltum, “Trabzonspor maçı bizim için zor olacak. Bir önceki maçtan daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Çünkü taraftarımızın önünde oynayacağız. Kendi sahamızdayız. Mutlaka 3 puan almamız gerekiyor. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.
(İHA)