Fırtına yoluna Şampiyonlar Ligi'nde devam eder ve Marsilya gruptan çıkamazsa, Bordo-Mavililer'in Fransız futbolcuyu renklerine bağlayacağı öğrenildi.

Ara transfer dönemi yaklaştıkça Trabzonspor’da üst üste zirveler gerçekleşmeye başladı. Son yapılan görüşmede, Şampiyonlar Ligi’nde yola devam edilmesi halinde transfere yüksek bir büçte ayrılmasına karar verilmişti. Bu doğrultuda birkaç ismin çoktan gündeme alındığı, bu oyuncular arasında ise Andre Pierre Gignac’ın öne çıktığı belirlendi. Fenerbahçe’nin de uzun süre peşinden koştuğu 25 yaşındaki futbolcu, takımı Marsilya’nın Şampiyonlar Ligi’nde elenmesi ve Bordo-Mavili ekibin gruptan çıkması halinde büyük ihtimalle Trabzon’a getirilecek. Fransız kulübü, son maçında Dortmund deplasmanına çıkacak ve 7 puanla ikinci sırada bulunuyor. Gruptaki diğer karşılaşma ise 11 puanlı Arsenal ve 6 puanlı Olympiakos arasında oynanacak.

Yerine Kalou gelecek

Marsilya’nın teknik direktörü Didier Deschamps ile Gignac’ın yıldızı bir türlü barışmadı. Fransız oyuncu, Chelsea’den Kalou’nun transfer edilmesini isterken, bu gelişme Gignac’ın tamamen gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlanıyor.

Gözünü karartınca!

Andre Pierre Gignac, sıradışı bir Fransız. Ülkesinde sembol isimlerden biri olarak kabul edilen teknik direktörü Didier Deschamps ile tartışıp ona şişe fırlatan golcü oyuncu, bu hareketin ardından gözden düşmekten kurtulamadı. Kadroya girmekte zorlanan 25 yaşındaki futbolcunun takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.