GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, rakipleri karşısında galip gelerek 7 haftadır süren 3 puan hasretine son vermek istediklerini söyledi.

Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin İdmanyurdu karşılaşmasının kendileri açısından büyük önem taşıdığını, bu karşılaşmayı dönüm noktası olarak gördüklerini belirtti.

Zorlu maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını ve kazanmaktan başka düşüncelerinin olmadığını vurgulayan Kazancıoğlu,"Yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle 7 haftadır kazanamıyoruz. Yarın oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçıyla haftalardır süren kötü gidişata son vermek istiyoruz. Zorlu karşılaşmadan 3 puan almak için maçın son saniyesine kadar savaşacağız." dedi.

Kazancıoğlu, ligin ilk yarısında kalan son 3 maçı da kazanarak devre arasına 24 puanla girmeyi hedeflediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Hedefimiz sezonu ilk 6 içerisinde tamamlayarak Süper Lig'e yükselmek. Son haftalarda aldığımız kötü sonuçlar nedeniyle şu anda üst sıralardan biraz uzaklaşmış durumdayız. İlk yarıda kalan 3 maçımızı da kazanabilirsek devreye 24 puanla gireceğiz ki bu sonuç bizi ilk 6 hedefi içerisine yeniden sokacaktır. Tüm planlamalarımızı kalan 3 maçta 9 puan almaya göre yaptık. İnşallah her şey istediğimiz gibi gelişir ve arzu ettiğimiz noktaya ulaşırız."