GİRESUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un asbaşkanı İbrahim Özkul, "Böyle devam ettiğimiz sürece Giresunspor’u bugün olduğu gibi bundan sonra da çok iyi yerlerde göreceğiz." dedi.

Asbaşkan Özkul, teknik direktör Mustafa Kaplan, basın sözcüsü Bahattin Kurt ve yönetim kurulu üyesi Azmi Bük, bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özkul, burada yaptığı açıklamada, ligin ilk 6 maçında aldıkları sonuçların ortada olduğunu belirterek, teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulunun çalışmalarıyla şu anda iyi bir gidişatın olduğunu söyledi.

Bu başarının asıl mimarının Mustafa Kaplan ve ekibi olduğunu ifade eden Özkul, "Bu başarıyı bir aile ortamı oluşturduğumuz için hep beraber yaşıyoruz. Biz teknik heyetimizin ve futbolcularımızın her zaman arkasındayız. Böyle devam ettiğimiz sürece Giresunspor’u bugün olduğu gibi bundan sonra da çok iyi yerlerde göreceğiz." diye konuştu.

Teknik direktör Kaplan ise başarıda herkesin payı olduğunu vurgulayarak, "Giresunspor’a gelirken de söyledim, şimdi de söylüyorum, Giresunspor’a güzel şeyler katmak için geldik. Bize bu kapıyı açan bu görevi açan herkese sonsuz teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Giresunspor camiasında iyi bir aile ortamı olduğuna dikkati çeken Kaplan, kulübe çok emek veren insanların bulunduğunu, bu emeğin içinde kendi katkılarının da yer almasından son derece mutlu olduklarını kaydetti.